Sisteme de încălzire

La noi puteti gasi solutii diverse de incalzire folosind tehnologii de ultima generatie cu pompe de caldurapanouri solare , centrale termice pe gaz , incalzire in pardoseala.

Sisteme de răcire

Furnizam solutii de racire modelate pe nevoile dumneavoastra. Va putem oferii instalatii tip aer conditionat split, multi split, VRV , ventiloconvectoare si Chillere sau pompe de caldura.

Frigorifice

Pentru depozitarea si conservarea produselor perisabile se folosesc camere frigorifice sau congelare.
Aceste incaperi pot avea temperaturi cuprinse intre -35°C si +12°C

Instalații electrice

Autorizatie pentru proiectarea sau executia instalatiilor electrice pana in 1000V. Masuratori priza de pamant.

Sisteme de prevenire și stingere incendii

Conform cerintelor normativelor in vigoare anumite spatii trebuiesc dotate cu instalatii de limitare incendiu (hidranti , sprinklere , drenchere , spuma , pulbere , haloni etc) , instalatii de desfumare (naturala sau fortata) si instalatii de detectie a incendiului.

Sisteme de ventilație

Sisteme de ventilatie sau centrale de tratare aer , tip rooftop configurate conform cerintelor dumneavoastra , pentru recuperare de caldura , purificare , racire , incalzire , umidificare sau deumidificare a aerului.

Automatizări

Control inteligent al casei si monitorizare a instalatiilor prin internet chiar si de pe telefonul mobil oriunde ai fi. Sisteme de curenti slabi cum ar fi sisteme CCTV sau detectie incendiu , si automatizari pentru instalatii sau usi glisante.

Instalații sanitare

Instalatii de producere a apei calde menajera cu ajutorul panourilor solare cu tuburi vidate sau plane. Sisteme cu recuperare de caldura de la instalatii de producere frig in boilere apa calda menajera.

Sisteme de desfumare

Sisteme de desfumare cu ventilatoare rezistente la foc 400°C timp de 2 ore , ventilatoare tip jet-fan pentru parcaje subterane , sisteme de desfumare pentru casa scarii , trape de fum verticala sau de acoperis.