Transfer bancar.

Plata produselor cumpărate de pe www.climastore.ro se poate face prin transfer bancar in contul ANDO COM SRL, CUI 1884983, IBAN RO68CECECT0101RON0577472 , deschis la CEC BANK.

Vă rugăm precizați numarul facturii in detaliile plății pentru a identifica usor plata efectuată.

Numerar la livrare.

Plata prin numerar se poate face la livrarea prin FAN Courier. In urma plății veți primi o chitanță emisă de FAN Courier precum și factura fiscală in pachetul trimis de noi.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!